3 Grootste ergernissen aan een vrouwenlichaam (volgens haar zelf)

Vrouwen zijn zelden tevreden over hun lichaam. Ze voelen zich snel onzeker en doen er alles aan om meer zekerheid te krijgen. Die zekerheid halen ze uit het veranderen van hun lijf. Bijvoorbeeld door het laten afnemen van vetmassa en het creëren van stevige billen en het verkrijgen van een strakke  buik. Wat zijn nu de drie grootste ergernissen van vrouwen omtrent hun eigen lichaam? Volgens vrouwen zelf, natuurlijk. Want mannen denken er toch vaak net iets anders over. Dit artikel dient om je te informeren, maar ook om je te laten zien dat je lang niet de enige bent die onzeker is over haar lichaam.

Een dikke kont

Veel vrouwen plaatsen een dikke kont op plaats 1 in de lijst van ergernissen rondom hun eigen lichaam. Konten zijn een dingetje, want de meeste vrouwen vinden hun kont niet mooi. Ongeacht of hij groot is of klein, sterk of slap. Vrouwen met hangbillen en billen met putjes voelen zich daar het minst tevreden over. Wat kun je nu doen tegen slappe, grote billen? Je kunt proberen om te trainen voor stevige, strakke billen aan de hand van oefeningen en door het eten van de juiste voeding. Je zal versteld staan van wat je zelf allemaal kan doen om binnen vrij korte tijd te beschikken over een stevige kont.

Teveel vet op de buik

Ergernis 2 is bij de meeste vrouwen dat ze vinden dat hun buik te dik is. De reden daarvoor is simpel: de buik is de makkelijkste plek voor vet om opgeslagen te worden en tevens de lastigste plek om het weer weg te krijgen. Dat resulteert in een dikke buik, die vaak over de broek hangt en onder veel kleding (zeker in de zomer, als we ons minder dik aankleden) goed te zien is. Die ergernis neemt dan ook steeds meer toe, wat niet te zeggen is van de drang om er ook echt iets tegen te gaan doen. Vechten tegen buikvet lijkt als vechten tegen de bierkaai. Voor je het weet is het vet terug en lijkt alles voor niks te zijn geweest.

Algemeen overgewicht

Tot slot zijn vrouwen vaak ontevreden over hun gewicht. Ze vinden zichzelf in het algemeen te zwaar. Of het vet nu is gaan zitten bij de billen of op de buik, het zit overal. Vooral geestelijk is het een kwelling, want overgewicht maakt vrouwen erg onzeker. Ze willen er wel graag wat aan doen, maar weten niet waar te beginnen of hebben al te vaak geprobeerd veranderingen aan te brengen. De ene mislukking volgde op de andere, waardoor vrouwen hun onzekerheid maar accepteren en proberen ermee te leven.

Algemeen overgewicht is echt een zaak van te weinig beweging en ongezonde voeding. Het tij is wat dat betreft heel makkelijk te keren. Ga op zoek naar gezonde recepten, gebruik natuurlijke ingrediënten met vitaminen, mineralen, vezels en zoveel mogelijk eiwitten en voorkom het eten van teveel koolhydraten. Daarbij is ook het bewegen erg van belang. Hoe meer je beweegt, hoe meer energie je verbruikt. Het zal niet verrassend zijn dat je hiermee vet verbrand en dus dunner wordt. Een ander groot voordeel is dat je door het verbranden van vet ook vet op je buik en rond je billen doet verdwijnen.

Geef een reactie