Lekker in je vel

Er zijn verschillende manieren om er stralend uit te zien, maar je lekker in je vel voelen, is vaak aan elkaar verwant. Veel mensen vinden de eerste indruk die je achterlaat een belangrijke en dit is helemaal waar! Een eerste indruk blijft vaak het beste hangen en daarom is het belangrijk om jezelf hierbij zo goed mogelijk te presenteren. Een eerste indruk wordt voor 70 procent bepaald door je presentatie, door 20 procent door de manier waarop je woorden brengt en 10% door de daadwerkelijke woordkeuze die je gebruikt. De manier van presenteren, je houding en uiterlijk zijn dus met 70 procent wel erg belangrijk en kunnen wellicht doorslaggevend zijn voor jouw doeleinden. Natuurlijk is ook je verhaal belangrijk, want alleen met mooie praatjes kom je er tegenwoordig allang niet meer, maar het schilt wel als je er goed uit ziet. Toch vinden veel vrouwen het erg wanneer je ziet dat zij een jaartje ouder worden. Dit komt vaak voor wanneer de 30 is gepasseerd.
Een van de oplossingen die er voor deze vrouwen is, is de anti-rimpel crème. Veel crèmes maken hiervoor gebruik van Q10 of hyaluronzuur die zorgen voor een verdikking van de huid. Hierdoor worden huidplooien opgevuld en minder zichtbaar. Het grootste nadeel van deze crèmes is dat ze vaak redelijk geprijsd zijn en vaak maar een werking hebben van maximaal 4 uur. Je zult de crème dus moeten blijven smeren, waardoor gebruik van de anti-rimpel crème gestimuleerd blijft worden.
Een andere optie is om gezicht fillers te gebruiken. Door gebruik te maken van botox worden de rimpels voor langere tijd niet meer zichtbaar. Bovendien kan de behandeling onder lokale verdoving plaatsvinden waardoor operatieve ingrepen niet langer nodig zijn. In verhouding met de anti-rimpel crème zijn de kosten botox behandeling hoger. Desalniettemin is het resultaat langer zichtbaar, waardoor u er meer plezier van zult hebben.

Geef een reactie