Van Schaik personal training

Tegenwoordig is iedereen druk met werken en staat carrière maken vaak voorop. Meestal wordt het sporten dan achterwege gelaten, terwijl het juist heel goed is als een persoon in beweging blijft en zijn spieren blijft ontwikkelen. Misschien heeft u wel een beperking en is het daarom moeilijk om te sporten, terwijl u dit wel graag wilt omdat dit soms zelfs beter is om uw spieren sterker te maken. Voor al deze problemen hebben wij, bij Van Schaik Trainingen de oplossing. Bij ons kunt u naast de vele trainingen die wij aanbieden, ook de bodytec training volgen. In dit artikel leggen wij u verder uit wat de bodytec training is.

Wat is bodytec training?

Veel mensen weten nog niet wat een bodytec training is. Daarom leggen we dit eerst even kort uit. Simpelweg is de bodytec training een korte maar toch zeer krachtige training (waarbij u het hele lichaam kunt trainen, dus ook de spieren die normaal moeilijk te trainen zijn) waarbij elektrische impulsen de spieren stimuleren en daardoor ook versterken. Een bodytec training is erg handig als u weinig tijd over hebt om te sporten, omdat deze training van slechts 20 minuten, net zoveel effect heeft als een krachttraining van 3 uur, dat scheelt dus erg veel tijd terwijl u wel hetzelfde effect behaalt!

Voordelen van bodytec training

Er zitten erg veel voordelen aan de bodytec training. Zoals u net al heeft kunnen lezen, scheelt dit erg veel tijd. Ook is het handig als u een beperking heeft, omdat u door de impulsen toch de spieren kunt trainen die u niet kunt gebruiken en uw lichaam hierdoor meer in balans komt. Omdat u door de bodytec training alle spiergroepen traint zorgt dit voor een betere stofwisseling, en reguleert het uw gewicht. Ook wordt u huid beter doorbloed, en dat zorgt weer voor een vermindering van cellulitis en een strakkere huid.

Bent ook u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en voordelen van bodytec? Neem dan een kijkje op onze website ( www.vanschaikpersonaltrainingen.nl ) en bekijk alle voordelen van de bodytec training en maak een vrijblijvende afspraak!

Geef een reactie