Herbalife / Herba Online Shop Nederland

HERBALIFE  ONLINE SHOP NEDERLAND

Wij zijn de meest gebruiksvriendelijke online winkel voor het bestellen van de originele Herbalife producten! Ons team is zowel actief in Nederland als in België.

Door onze grote klantenkring weten wij heel goed wat de behoefte is van onze klanten. En daar spelen wij snel en vakkundig op in.

Voordelen van onze webwinkel:

  • Originele producten
  • Eenvoudig bestellen
  • Snelle levering en service
  • Veilig betalen en betrouwbaar
  • Telefonisch bereikbaar

Als onafhankelijk Herbalife distributeur zijn wij één van de grootste online aanbieders van Herbalife producten. Eenvoud en gebruiksgemak staan in onze winkel voorop. Bij ons staat de klant centraal en is service vanzelfsprekend, ook kunt u terecht voor gratis advies.

Herbalife is al jarenlang marktleider van uitgebalanceerde voedingproducten en supplementen ter ondersteuning van gewichtsbeheersing, het verbeteren van sportprestaties en persoonlijke verzorging.

Door onze krachten te bundelen met collega distributeurs beschikken wij over expertise waarmee wij de klanten adequaat kunnen ondersteunen bij gewichtsbeheersing en het vinden van een gezonde evenwichtige en actieve levensstijl.

Wie kent Herbalife niet?

HERBALIFE, opgericht in 1980, is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing, sportvoeding en persoonlijke verzorging.

Het verkoopteam verkoopt Herbalife 24 in meer dan 90 landen wereldwijd met een netto verkoop van $5 miljard. Herbalife Nederland en België valt onder de EMEA regio bestaande uit 52 landen. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Uxbridge (London).

Begin 2006 is het hoofdkantoor Herbalife Nederland en België geopend in Utrecht ter ondersteuning van de Nederlandse en Belgische markt. In Venray is sinds 1998 het EMEA distributiecentrum gevestigd en met meer dan 260 medewerkers dragen zij zorg voor de distributie van de Herbalife producten naar de individuele Members binnen EMEA en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd.

Bent u nieuwsgierig geworden ga dan voor meer informatie naar www.herba-onlineshop.co.uk of stuur een mail naar deze website.

Herbalife Online Shop Nederland
herba-onlineshop.co.uk

Geef een reactie