Herbalife / Topdieet

Eén van de grootste online Herbalife webshops van dit moment is www.topdieet.nl.

Deze webshop kent een uitstekende service:

  • Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar via whatsapp;
  • Leveren binnen 2 werkdagen (veelal zelfs de volgende werkdag al);
  • Topdieet is aangesloten bij het webshop keurmerk. Je kan op de website dus veilig bestellen;
  • De gemiddelde klantbeoordeling is 9,3 (september 2016);
  • En er is tevens sprake van een goede koop.

Wat is Herbalife precies

Herbalife is een van oorsprong Amerikaans bedrijf.  Het bedrijf produceert voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Omdat zij in 1980 zijn ontstaan domineren zij de markt van maaltijdvervangers. De kennis en daarmee de inhoud van de producten is tot nu toe ongeëvenaard.

Sinds 1993 zijn de Herbalife producten ook in Nederland te koop. Veel mensen kennen de producten ondertussen en leggen al snel de relatie met afvallen. De range is echter veel breder. Ook topsporters eten Herbalife.

Eigenlijk heeft iedereen die op een gezonde manier oud wil worden baat bij de producten.

Voedingstekorten

Het gebeurt niet zelden dat mensen voedingstekorten oplopen doordat ze niet altijd uitgebalanceerd eten. Zelfs als je denkt dat je gezond eet, weet je niet of je wel alle vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Hoe lang bestaat Topdieet al

Topdieet bestaat sinds 2012. De mensen achter Topdieet zijn echter al veel langer Herbalife distributeur. In 2012 is besloten om zelfstandig verder te gaan onder een nieuwe naam. En niet zonder succes. Op dit moment kan Topdieet tot één van de grootste online Herbalife verkopers van Nederland worden gerekend.

Het bijzondere is dat veel mensen denken dat de producten die Topdieet verkoopt niet echt zijn of dat de Herbalife producten maar heel kort houdbaar zijn.

Daar is echter totaal geen sprake van. De Herbalife producten worden direct ingekocht bij Herbalife zelf en daarmee ben je verzekerd van nieuwe originele Herbalife producten en dus met de langst mogelijke houdbaarheidsdatum.

Wil je meer weten ? Neem dan contact op via info@topdieet.nl of kijk op de website: www.topdieet.nl

de Herbalife website van Topdieet
de Herbalife website van Topdieet

Geef een reactie