Herbalife/ Herba Webwinkel

Sinds kort is er een nieuwe speler actief in Herbalife land: Herba Webwinkel (www.herba-webwinkel.nl).

Deze Herbalife website is ontstaan omdat er steeds meer vraag kwam  naar snelle en betrouwbare leveringen. Vaak wordt Herbalife direct door de transportdienst van de DPD geleverd. Dit heeft diverse belangrijke nadelen.

Zo staat er dan met grote letters Herbalife op de doos. Vindt levering niet altijd de volgende werkdag plaats. Rondom het weekend duurt het soms zelfs tot 5 dagen voordat er wordt geleverd.

En de DPD is vele malen minder betrouwbaar dan PostNL. Niet altijd is een leveringsmoment zichtbaar en ook komt het voor dat een bezorger een adres niet kan vinden of daar te weinig moeite voor doet.

Herba Webwinkel heeft daarop ingespeeld. Alle producten worden nog dezelfde dag aan PostNL aangeboden in een anonieme verpakking, waarbij direct een track en trace code wordt meegestuurd.

Wil je snel, veilig en betrouwbaar via het internet Herbalife producten bestellen ? Dan ben je bij Herba Webwinkel aan het juiste adres. Natuurlijk zijn zij ook bereikbaar voor vragen of advies. Er is ruim voldoende kennis aanwezig met betrekking tot voeding, afslanken en gezondheid.

Wil je de producten liever afhalen ? Dat kan ook. Zowel in Lelystad als in Zaandam is het mogelijk om langs te komen. Zij  kunnen dan gelijk een gratis vetmeting aanbieden.

Over Herbalife

Wil je je gewicht beheersen ? Wil je dagelijks alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgen ? Wil je je sportprestaties verbeteren ? Wil je een mooiere huid ?

Dit alles kan met de geweldige producten van Herbalife Formula 1. Herbalife biedt hoogwaardige producten, zowel voor de inwendige als de uitwendige huid. Met een wetenschappelijke adviesraad, die verbonden is aan de Universiteit van Los Angeles kan je ervan uitgaan dat Herbalife werkt volgens de laatste inzichten.

 

Ga voor meer informatie naar www.herba-shop.nl/ of stuur een e-mail naar info@herba-shop.nl

Herbalife Distributeur Herba Webwinkel
Herbalife Distributeur Herba Shop

Geef een reactie